header6a.jpg
Nederlands (NL-nl)English (United Kingdom)
Avonturen aan de Seine
donderdag 03 juni 2010

Le Fou Du RoiWe schreven het al eerder: er bloeit iets moois tussen Frankrijk en Parson Brown. Zelfs Danielle Mitterrand ('ik houd van muziek met een traan') en Philippe Starck ('ik vond alle nummers op jullie site mooi en dat overkomt me zelden') zijn nu in het bezit van een exemplaar van The Farewell State.

Madame Mitterrand en monsieur Starck waren de hoofdgasten in Le Fou Du Roi op France Inter. Het programma trekt dagelijks zo'n drie miljoen luisteraars. Parson Brown was gevraagd om in een kleine bezetting (gitaar, bas, viool en twee stemmen) de single A Walk in the Bright Light spelen. Met veel succes, afgaande op de reacties van het publiek in de zaal en van de gasten aan tafel. Het hele programma is hier terug te luisteren (Parson Brown komt na ongeveer 40 minuten).

's Avonds oogstte de band veel lof tijdens het optreden in Espace Kiron, zo langzamerhand ons tweede thuis. Met twee gedenkwaardige primeurtjes: Space Oddity haalde na het succes bij Ouï FM voor het eerst de live-set en Rob speelde op zijn gloednieuwe, belachelijk mooie Gretsch-kit.

 
Copyright © 2011 Parson Brown - All rights reserved | All website photography: Barrie Snijder | Webmaster: info@parsonbrown.nl