header4a.jpg
Nederlands (NL-nl)English (United Kingdom)
20 december in De Kelder
donderdag 09 december 2010

De Kelder AmersfoortTrek je agenda, PDA of iPhone en zet op maandag 20 december met dikke letters: Parson Brown in De Kelder. De Amersfoortse poptempel vormt het decor van wat je de doorstart van Parson Brown zou kunnen noemen.

Voor de oppervlakkige volger was het de laatste maanden stil rond de band. We hebben echter niet stilgezeten. Een bandlid werd vader, anderen gingen door diepe dalen en sommigen beleefden niks gedenkwaardigs. Het bleek de ideale voedingsbodem voor een nieuwe plaat. Binnenkort lees je hier meer over dat album, dat uitkomt in februari en door mensen die er verstand van hebben reeds als 'sensationeel goed' is omschreven.

Nu is het tijd om het album te vertalen naar het podium en daar beginnen we mee in De Kelder. Wat kun je verwachten? (1) Een complete set met veel nieuwe nummers, (2) een nieuw bandlid in de persoon van Barrie Snijder, (3) gratis toegang (al zijn donaties welkom). Aanvang 20:00 uur. De Kelder bevindt zich aan de Eemlaan in Amersfoort, op loopafstand van het NS-station.

 
Copyright © 2011 Parson Brown - All rights reserved | All website photography: Barrie Snijder | Webmaster: info@parsonbrown.nl